Hoe kunnen we u helpen?
Inhoudsopgave
< Alle artikelen

Wat zijn jullie openingstijden?

Media31 is 24 uur, 7 dagen en 365 dagen bereikbaar via het onderstaand contactadres voor al uw vragen en ondersteuning omtrent over onze dienstverlening en over uw afgenomen diensten/producten. Wij reageren zorgvuldig en snel op uw e-mail. En vaak voordat u het zelf door heeft, zijn uw problemen al verholpen. Indien nodig is uw contactpersoon ook gewoon bereikbaar.

Ons e-mailadres is: info@media31.nl of maak gebruik van ons contactformulier

Contact tijdens de (nationale) feestdagen

Wij hanteren met én tijdens (nationale) feestdagen aangepaste bereikbaarheid via onze e-mail(adres) en sociale mediakanalen en deze informatie vindt u op onze contactpagina. Uiteraard zetten we de informatie ook in een vorm van een nieuwsartikel en op de sociale mediakanalen.

In de zomer/vakantieperiode zijn we gewoon bereikbaar en doen altijd ons best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Houd er wel rekening mee dat het iets langer duurt om op e-mailberichten te beantwoorden dan gebruikelijk.

Wij monitoren onze infra en netwerkstructuur tijdens nationale feestdagen en zomer/vakantieperiode en ondernemen actie waar nodig (zoals storingen).

Categories