Webhosting voor jouw website

Jouw website moet snel en veilig zijn. Wij helpen je een handje!

Wij bieden voor particulier en zakelijk één rij aan hosting pakketten aan.

FAQ's & informatie

Als jij jouw website maakt of laat maken moet deze ergens ondergebracht worden. Deze zal dan worden geplaatst op een server, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week aanstaat op een Als u uw website maakt of laat maken moet deze ergens ondergebracht worden. Deze zal dan worden geplaatst op een server, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week aanstaat op een supersnelle verbinding zodat deze gegarandeerd te bereiken is. Het is daarom belangrijk dat deze altijd werkt. Zodra deze ook maar een uur niet werkt, kan dit ervoor zorgen dat jij klanten verliest!

Ieder bedrijf maakt storingen mee, maar wat doet een bedrijf om een storing te voorkomen of op te lossen? Dit zijn allemaal belangrijke punten waar u over na kunt denken voordat u uw website ergens onderbrengt.

Bij het afnemen van een shared webhostingpakket is een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat standaard inbegrepen.

Wat is een SSL certificaten?

Eigenlijk zijn SSL-certificaten kleine gegevensbestanden die een digitale versleuteling aan de gegevens van een bedrijf of webwinkel koppelen. Wanneer deze versleuteling op een webserver van de website/webwinkel is geïnstalleerd, activeert de versleuteling het zogenaamde ‘hangslot’ en het https-protocol (via poort 443). Deze versleuteling zorgt dus voor een veilige verbinding tussen de website/webshop en de website bezoeker.

Groen hangslotje

Websites met een SSL certificaat worden gekenmerkt door een slotje (standaard certificaat) naast het website adres in de browser of een groene balk in de internetbrowser (EV certificaat). Hebt u een webshop of andere e-commerce website? Dan bent u volgens de wet bescherming persoonsgegevens zelfs verplicht om uw website met SSL te beveiligen.

Internetzoekmachines

Google en andere zoekmachines hebben aangekondigd websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben.

Deskundig advies

Weet u niet wat voor pakket er bij u hoort? Neemt u dan contact met ons op, wij willen u daarin graag adviseren. Later uitbreiden is altijd mogelijk.

Was dit nuttig?

Bedankt voor uw feedback!