Hoe kunnen we u helpen?
Inhoudsopgave
< Alle artikelen

Hoelang duurt een domeinverhuizing?

Inleiding

Het verhuizen van een of meerdere domein(en) is zo gebeurt van uw huidige hostingpartij naar ons. Om de domeinnaam te verhuizen heeft u een autorisatiecode (EEP/verhuistoken) nodig. U kunt uw verhuiscode / autorisatiecode / (EEP-)TOKEN opvragen bij uw huidige hostingpartij.

Controleer de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam in onze bestelformulier (Controleer). Is deze bezet? Dan verhuisd u het domein of domeinnamen door middel van een verhuiscode (EEP/TOKEN/Auth) met één druk op de knop (Verhuis).

Na het afrekenen wordt uw domeinnaam direct verhuisd en kunt u er gelijk mee aan de slag!

Er zijn geen extra kosten voor een verhuizing, echter moet u wel rekening houden dat de facturatie van uw domein(en) bij ons gewoon opnieuw begint vanaf het moment dat uw domein(en) verhuisd is.

Hoelang duurt een domeinverhuizing?

De tijdsduur van een verhuizing hangt sterk af van de domeinextensie. Een .NL en .BE domeinextensie zijn in het algemeen binnen enkele minuten verhuisd na het afrekenen.

Andere domeinextensies

Voor andere domeinextensies ( zoals .EU, .COM etc) kan het iets langer duren met een maximum van 7 dagen voordat de domeinverhuizing is voltooid.

Extra ondersteuning nodig?

Wij kunnen u helpen met het verhuizen van uw site en domein met onze additionele verhuisservice. Of neemt u gerust contact met ons op.

Categories