Hoe kunnen we u helpen?
Inhoudsopgave
< Alle artikelen

Wat is een control panel en welk control panel bieden jullie aan?

Iedereen die een webhostingpakket bij Media31 bestelt, krijgt toegang tot het Control Panel. Met een control panel kunt via uw browser door middel van een menugestructureerde website uw hostingaccount beheren.

Het controle paneel is als het ware de centrale van waaruit u alles kunt regelen. Van het aanmaken van e-mailadressen, het aanmaken van databases, DNS console tot het bekijken van de statistieken van uw website.
Wij bieden de volgende controle paneel standaard bij onze webhostingpakketten aan: DirectAdmin.

Bij onze Virtual Private Servers pakketten is het mogelijk om DirectAdmin te bestellen bij een Linux VPS. Bestelt u een Windows Server VPS en dan geven wij u informatie via e-mail welke controle panelen wij aanbieden voor Windows Server VPS.

Tijdens de bestelling kunt u aangeven of u een controle paneel wilt gebruiken bij uw VPS product of indien u geen controle paneel wilt gebruiken kunt u dit aangeven. Desgewenst is het ook mogelijk om extra IP-adressen aan te vragen.

Helpdesk

Komt u ergens niet uit en heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op per e-mail (info@media31.nl). Wij helpen u graag verder!

Categories