WordPress 6.1 “Misha”

WordPress versie 6.1 “Misha”

is nu beschikbaar!

Zeg welkom tegen de grote update versie ¨Misha¨! In deze releaseupdate staat boordevol nieuwe functies en verbeteringen en een nieuwe standaard thema.

WordPress 6.1 “Misha” verfijnt de ervaringen van het bouwen van een site verder. Binnen WordPress versie 6.1 zult u communiceren met verbeteringen die het maken van sites intuïtiever maken, terwijl u uw creatieve grenzen verder dan ooit verlegt. Vergeet niet te genieten van Misha’s jazzpiano terwijl u alles in u opneemt dat WordPress 6.1 te bieden heeft.

De derde grote release en statistieken

De derde grote release van 2022 is hier. Download het nu! Op dit moment van deze release beheert WordPress 43% van de websites wereldwijd.

WordPress site-eigenaren of beheerders moeten vandaag upgraden om optimaal te profiteren van de vele verbeteringen op het gebied van stabiliteit, prestaties en bruikbaarheid. Bovendien zult u van WordPress-inhoud genieten van een reeks nieuwe toffe en leuke functies die zijn gericht op het verbeteren van de schrijf- en ontwerpervaringen van uw website of webshop.

Back-up maken

Het is aanbevolen om eerst een back-up te maken van uw sites voordat u de upgrade uitvoert naar 6.1. Dit doet u via het controle paneel van uw hostingaccount.

Weet en lees meer over 6.1

Lees op de officiele website van WordPress.org voor volledige uitleg over 6.1 (in het Engels en onder het kopje Ẅhat´s Inside¨: https://wordpress.org/news/2022/11/misha/

Als uw sites hebt die automatische updates op de achtergrond ondersteunen, zijn ze al begonnen met het updateproces of is deze al uitgevoerd.

Extra ondersteuning nodig? Wij staan voor u klaar.

Bij het afnemen van een Website Onderhoud nemen wij het onderhoud van uw website en webshop over.

Wij voorzien dat de geïnstalleerde plug-ins/modules/extensions en alle gebruikte scripts en CMS/CRM tooling de nieuwste versies krijgen, zodat uw website of webshop minder kwetsbaar is tegen hacks en malware.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met info@media31.nl.

Was dit nuttig?

Bedankt voor uw feedback!

About the Author

Deze vind je misschien ook leuk