WordPress 6.3 “Lionel”

WordPress versie 6.3 is nu beschikbaar!

Zeg hallo tegen WordPress 6.3 “Lionel”, genoemd naar Lionel Hampton, de gevierde Amerikaanse jazzartiest. Hampton, een productieve jazzvibrafonist, pianist en percussionist, verwierf bekendheid door samen te werken met grootheden van Charles Mingus tot Quincy Jones en als bandleider van het gelijknamige Lionel Hampton Orchestra. Zijn kunstenaarschap en liefdadigheidswerk zijn erkend met een Grammy, een ster op de Hollywood Walk of Fame en de National Medal of Arts.

Wat is nieuw in WordPress 6.3 “Lionel”?

Zorg ervoor dat je het volume van de muzikale stijl van Lionel Hampton hoger zet terwijl je ontdekt wat “Lionel” allemaal te bieden heeft.

Met “Lionel” kunt u efficiënter dan ooit mooie en boeiende websites maken. Of je nu een hele site wilt bouwen zonder te coderen of een ontwikkelaar bent die elk detail wil aanpassen, WordPress 6.3 heeft iets dat je interesse zal wekken. Terwijl u deze nieuwste release uitpakt en verkent, ontdekt u bijgewerkte functies en navigatie die zijn ontworpen om u te helpen werken en creëren met minder inspanning, ontwerptools die u meer controle geven over de lay-out en toegevoegde functionaliteit die de ervaring van het bouwen van sites verrijken.

Weet en lees meer over 6.3

Lees meer: https://wordpress.org/news/2023/08/lionel/

Als uw sites hebt die automatische updates op de achtergrond ondersteunen, zijn ze al begonnen met het updateproces of is deze al uitgevoerd.

Extra ondersteuning nodig? Wij staan voor u klaar.

Bij het afnemen van een Website Onderhoud nemen wij het onderhoud van uw website en webshop over.

Wij voorzien dat de geïnstalleerde plug-ins/modules/extensions en alle gebruikte scripts en CMS/CRM tooling de nieuwste versies krijgen, zodat uw website of webshop minder kwetsbaar is tegen hacks en malware.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met info@media31.nl.

Was dit nuttig?

Bedankt voor uw feedback!

About the Author

Deze vind je misschien ook leuk